Wat is je achtergrond?

In 2010 heb ik mijn opleiding als grafisch ontwerper (versneld) aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam afgerond en in 2014 behaalde ik mijn diploma als Illustrator aan de Kunstacademie St. Joost te Breda. Tijdens deze opleiding richtte ik mijn eigen bedrijfje op onder de naam Creative with Happiness. Na deze opleiding heb ik als grafisch ontwerper gewerkt bij wijnimporteur/agent Poot Agenturen. Daarnaast deed ik af en toe enkele illustratieve en grafische opdrachten voor mijn eigen bedrijfje. Beide banen combineren werd steeds moeilijker en in 2017 moest ik de knoop doorhakken. Vanaf februari 2018 ging ik voor de volle 100% verder als zzper met klanten als BAM Infra, Trento communicatie & Design, Yarden Uitvaartorganisatie, Les Grands Chais des France en Miek Roelse Arboconsultant.

Ben je beschikbaar voor zakelijke opdrachten van bedrijven?

Zeker! Van relatiegeschenken tot promotiematerialen. Neem gerust contact op.

Kan ik contact opnemen als ik deze week nog iets nodig heb?

Absoluut! Sterker nog, soms kan het al binnen een paar dagen. Vanwege mijn stressbestendigheid, goede kwaliteit, passie en persoonlijkheid kunnen we snel tot een goed resultaat komen. Neem gerust contact op, geen vraag is te gek!

Ben je beschikbaar voor persoonlijke opdrachten zoals uitnodigingen, bruiloftkaartjes of geboortekaartjes?

Ja, neem gerust contact op dan maak ik een passende offerte!

Belangrijke info

Copyright: Op alle teksten en afbeeldingen zit auteursrecht. Afbeeldingen zijn van Creative with Happiness. Wij willen vragen copyright te respecteren en de documenten niet zonder toestemming te gebruiken voor andere doeleinden. Wilt u een afbeelding gebruiken? Laat het even weten.

Welke tariefstelling hanteer je?

Per project verschilt het tarief. Neem vrijblijvend contact met mij op, afhankelijk van de vraag stel ik een passende offerte op.