Creative with Happiness biedt verschillende diensten aan op het gebied van drukwerk. Het is opgericht door Renske Heijker tijdens haar opleiding aan de Kunstacademie te Breda in juni 2013. Afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een veelzijdig ontwerpster met opdrachtgevers als BAM infra, Trento communicatie & design en Yarden uitvaartorganisatie. Van een huisstijl-ontwerp en originele relatiegeschenken tot het illustreren van wegwerkzaamheden of de uitstraling van een event.

Surprise
yourself or someone else!”

Creative with Happiness onderscheidt zich door een snelle levering, goede kwaliteit en persoonlijkheid. De vormgeving biedt mogelijkheid tot een combinatie van grafisch ontwerp en illustratie of een van de twee. Een project pakken we beet van begin tot eind. We kijken niet alleen naar een mooi logo of strakke huisstijl, maar ook naar een uniek concept, de sfeer van het complete ‘plaatje’ en eventuele toekomstige promotionele uitingen. Op de hoogte blijven? Volg Creative with Happiness op Facebook of Instagram.

Renske Heijker

Diensten

Relatiegeschenk

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk of bijzonder welkomscadeau? Creative with Happiness denkt met u mee in drukwerk. Samen kijken we naar de doelgroep en vorm van uw bedrijf en hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw boodschap overkomt. Wilt u iemand bedanken? Of wilt u uw klanten weer even helpen herinneren aan uw diensten? Creative with Happiness gaat altijd op zoek naar een extra functie binnen een product. Hiernaast ziet u een ansichtkaart met persoonlijk recept. Een ander bijzonder relatiegeschenk is het groeipapier. Bekijk hier een eerder project dat ik deed voor Miek Roelse Arboconsultant.

Advertentie

Wilt u een advertentie plaatsen in een magazine of krant? Creative with Happiness helpt u bij het opzetten en ontwerpen. Samen kijken we naar de uitstraling, het doel en de vormgeving. Morgen of overmorgen nodig? Geen probleem, we kijken samen naar de mogelijkheden!

Event

Drukwerk nodig voor uw event? Creative with Happiness denkt en ontwerpt graag met u mee! Van magazines en uitnodigingen tot (aanmeld)formulieren en posters. Van begin tot eind pakken we dit project beet. Wanneer alle informatie bekend is, verzorgd Creative with Happiness de complete uitstraling en het juiste gevoel vlak vòòr en tijdens uw feest, festival of ander event.

Huisstijl

Bent u van plan een bedrijf te starten en heeft u nog geen logo of huisstijl? Na een persoonlijk gesprek ga ik graag voor u aan de slag! Met uw logo onderscheidt u zich van anderen en door een persoonlijk gesprek kunnen we ervoor zorgen dat uw huisstijl precies uitstraalt waar u voor staat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Uitnodiging

Binnenkort een event, bruiloft of jubileum? Creative with Happiness gaat met plezier aan de slag. Met een originele uitnodiging valt u op en maakt dit een feest extra speciaal. Iedereen wil tenslotte verrast worden tijdens een aankomend feest!

Product

Afgelopen jaren heb ik verschillende ansichtkaarten en posters ontworpen voor verkoop. Zo is er een serie kaarten van bekende gebouwen uit Den Haag en een serie uit Breda. Nieuwsgierig naar de verkoopmogelijkheden van een van de producten op deze pagina? Neem gerust contact op!

Klanten & Samenwerkingen

Onderstaande bedrijven zijn klanten van Creative with Happiness en/of zijn een samenwerking aangegaan